Een van onze belangrijkste bedrijfsactiviteiten in het signaleren van criminaliteit zijn elektronische beveiligingen.
Met deze vorm van beveiligen is het mogelijk om door gebruik te maken van detectoren en contacten een indringer in een zo vroeg mogelijk stadium te signaleren.

Zodra de CCS (Centrale Controle Stuureenheid) van een detector een signaal krijgt dat er zich een indringer op uw grondgebied bevindt zal deze direct een akoestisch en een optisch alarm in werking stellen. Tevens wordt er een melding verstuurd naar een particuliere meldkamer welke 24 uur per dag bemand is. De meldkamer zal op zijn beurt de politie en waarschuwadressen opbellen.
Indien de situatie het toelaat (i.v.m. verzekeringseisen) is het ook mogelijk om een melding van b.v. een inbraak naar uw GSM, of vaste telefoonaansluiting te sturen.

De door ons gebruikte producten zijn van een hoog kwaliteitsniveau en voldoen daarmee aan de huidige eisen die gesteld zijn aan beveiligingsapparatuur.

Ook de aanleg van het systeem voldoet aan de huidige eisen en richtlijnen.

Aangezien beveiligen maatwerk is komen wij ook altijd eerst bij u langs om de bouwkundige situatie van uw pand te bekijken en hoe de leefsituatie (b.v. huisdieren) is.
Hierdoor zijn wij dan ook in staat om een beveiligingsplan te maken welke gebaseerd is op de dagelijkse gang van zaken, een gebruikersvriendelijk systeem is daarmee dan ook gegarandeerd.

      
Mogelijkheden zijn o.a.:
  • Alarmcentrales van 8 tot 256 groepen
  • Door alarmcentrales onderling te koppelen zijn zeer complexe systemen mogelijk
  • Bedraad
  • Draadloos
  • Bediening van systeem d.m.v. 4 tot 10 cijferige code of via proximity 'sleutels'
  • Alle alarmcentrales zijn geschikt voor service op afstand
  • Systeemsplitsing